A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

 /: 15 - FORWARD CREATING

SEO - Optimizacija

SEO - Optimizacija

felix cars
Porsche 911

Optimizacija Web Sajtova i Kako biti prvi na google.

Optimizacija web sajtova - je tehnika prilagodjavanja izrade web sajta i organizacija sadrzaja i elemenata web sajta, za velike pretrazivace kao sto su Google, Yahoo, Bing... na nacin prema kojem ti pretrazivaci rangiraju web sajtove. Medjutim, to je samo jedan deo optimizacije web sajta. Google sistemi koji obavljaju rangiranje web sajtova, prilikom analize jednog web sajta obradjuju preko 500 faktora kao sto su offline otpimizacija ( struktura web sajta, kljucne reci, brzina ) i online optmizacija ( linkovi od i ka sajtu ), koji uticu na to kako ce se web sajt kotirati u pretragama.

Pod osnovnom optimizacijom sajta podrazumevamo "on page" optimizaciju, znaci prilagodjavanje strukture samog sajta, za kljucne reci koje klijent izabere. Prilikom optimizacije web sajta, vrlo je bitno pametno izabrati kljucne reci. Ako su u pitanju popularne kljucne reci, koje su vrlo ceste i gde postoji velika konkurencija za te reci, mi ne mozemo da garantujemo, da ce vas web sajt odmah nakon optimizacije nalaziti na prvoj strani Googla, ali, u svakom slucaju, njegov status u pretragama ce biti znatno poboljsan. Do sada se nasa tehnika "onpage" optimizacije web sajta pokazala kao vrlo uspesna.

Napredna optimizacija web sajta je zahtevan i komplesan posao, koji se sastoji iz vise koraka i moze da traje i po nekoliko meseci. Napredna optimizacija podrazumeva "onpage" optimizaciju web sajta i ukljucuje razne druge poslove, kao sto su analize, procene, pracenja i modifikacije...Neke od nasih dosadasnjih projekata mozete pogledati ovde.


KOMENTARI:

  • admin
  • 16.03.2016 06:00
  • mail

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Dude

Samo ulogovani mogu postaviti komentar Logovanje | Nemate nalog?